Var rädd om din inredning

När man, som jag, älskar inredning och shabby chic-prylar är det lätt att samla på sig en del saker, både dyrt och billigt. Jag träffade nyligen en barndomsvän i den lokala matbutiken och hon berättade om ett inbrott som skett i deras kvarter. Tjuvarna hade gått in via en olåst altandörr och stulit ovärderliga släktklenoder, teveapparater och smycken. Det hemska var att familjen inte hade en heltäckande hemförsäkring, vilket i sin tur ledde till att de förlorade saker värda tusentals kronor. En Modern försäkring som täcker merparten av förlusten är ett måste. Det är viktigt att dokumentera större inköp och jag har en särskild pärm där jag sparar alla kvitton som rör inredning och prylar till hemmet, inklusive vitvaror och elektronik. Jag har nyligen gjort om en friggebod till gäststuga och i den har jag placerat min mors gamla dagbädd som pryds av vackra linnekuddar med vintageliknande broderier. Det blev så bra och är en riktigt mysig tillflykt i trädgården. Nu har jag köpt ett ordentligt lås till stugan för att förhindra ovälkomna gäster om natten.

Vacker stuga med blommor

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design