Inreda med gamla bilprylar

När min bil krånglade fick jag hjälp av en vän att beställa hem reservdelar från Skruvat.se. Då föddes en, enligt mig, briljant idé som handlade om att ta vara på gamla bildelar och göra om dem till möbler eller konstverk. Själv har jag gjort om gamla bildäck till ett soffbord och just nu försöker jag komma på något att skapa med hjälp av andra bildelar. Ett inredningstips jag vill dela med mig av är att aldrig slänga saker utan att fundera på vad de istället kan användas till. Det finns många bildelar som kan få nya funktioner. Det kan vara svårt att komma på vad man ska använda dem till, men det är inte alls dumt att ta vara på begagnade saker som är obrukbara för sitt egentliga syfte. På det sättet värnar man också om miljön på ett alldeles utmärkt sätt.

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design