Gamla saker är bra saker

Jag älskar att använda gamla saker att inreda med. Det senaste så har jag gjort en egen liten hörna här hemma, med en sockerlåda och fyllt den med tidningar, på det här viset:

låda och så har jag satt en fin ljuslykta uppepå den. Jämte har jag en äldre modell vedkorg och vad som inte syns är min vackra gamla öppna spis som jag älskar att elda i

Att inreda med gamla saker är något jag verkligen gillar och man kan hitta saker på loppis och man kan även hitta saker hos sina föräldrar/svärföräldrar eller morföräldrar. det är perfekt att botanisera på deras vindar eller i deras förråd efter saker som de har sparat.

Inspiration och annat får jag gärna från andra som bloggar eller från tidningar med mera. Ibland får jag bara en egen idé som måste testas. Jag försöker så gott jag kan att dela med mig av mina idéer till er så att även ni kan inspireras och inreda hemma på ett sätt som gör att ni trivs lika bra som mig.

 

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design