Inred med fynd från loppis

Att inreda kan vara dyrt om man köper allt från exklusiva butiker. De flesta har inte pengar nog i plånboken att göra detta. Då har jag ett smart tips och råd till er, fynda på loppis!

Att handla möbler och inredningsprylar på loppisar och på second hand är inte bara billigt, man kan hitta saker som ingen annan har, man hittar udda unika saker och man hittar defintivt saker som är perfekt till shabby chick eller lantligt inredning.

Tavlor är en sak man kan hitta på loppisar. Ofta fina målade tavlor, från relativt okända konstnärer är billiga att köpa. Med dessa kan du enkelt göra en snygg tavelvägg.

Man ska tänka utanför boxen och använda saker till annat än vad de egentligen var tänkt till från början. Fruktlådor i trä är jättesnyggt att använda som krukor till blommor exempelvis.

Ett bord kan göras av gamla kistor eller koffertar, antingen genom att stapla dem eller att ha dem separat.

Böcker är snyggt att inreda med och man kan även göra så kallad bokkonst av dem. Kika på denna video så lär du dig hur man gör:

Det finns en mängd mönster man kan vika och det finns även beskrivningar på nätet.

Andra saker man kan göra med loppisfynd är att göra om dem helt. Slitna möbler kan man få för en väldig liten peng. Köp hem lite slippapper och färg och gör om och du har fått en helt ny möbel utan att det har kostat dig särskilt många kronor.

Det finns forum och grupper som ofta lägger upp tips på hur man ska göra när man gör om möbler, min rekommendation är att gå med i en eller flera sådana för att få nya idéer.

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design