Naturen inspirerar min inredning

Jag blir ofta inspirerad av naturen. Mina favoritfärger följer årstidernas växlingar. På våren älskar jag ljusgrönt, ljust och fräscht. På sommaren vill jag ha starka färger och hänger gärna ett mönstrat vackert tyg på väggen för att liva upp i vardagsrummet. Sedan när hösten kommer inspireras jag av mjuka gröna, lite mörka färger. Trärena ytor och stenar med mossa. Det finns många saker jag brukar plocka med mig från mina promenader, in i mitt hem. Kvistar, grenar, och såklart blommor när de finns. Jag har dille på att göra vackra vaser med stenar i botten, kvistar med vackra blad och de blommor som blommar. För att göra inredningen komplett ser jag till att mina möbler går i lite samma stil. Naturliga, rena och vackra. Att de har lite patina är bara ett plus. produkter från Globen Lighting har massor av fina, rustika möbler och andra inredningsdetaljer. De passar verkligen min lantliga stil.

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design