Inspiration för matrummet

Jag har länge funderat på hur jag ska få till det snyggt runt matbordet. Det vore roligt att köpa ett nytt maffigt bord och stolar. Rustikt och gärna lite romantiskt. Jag var hemma hos en vän i helgen och fick massor av inspiration. Hon är också intresserad av möbler och inredning. Nu hade hon mixat gamla stolar, de flesta hade hon köpt på auktion och loppis. Stolarna hade hon slipat och målat i en läcker gråvit nyans. På det sättet hade hon lyckats skapa en enhet som var spännande utan att den hade kostat skjortan. snygga matbord kan vara dyra, men om man hittar stolarna på loppis och fixar själv är det en mer överkomlig investering tycker jag. Så nu ska jag leta efter ett stort, snyggt bord. Stolar ska jag leta efter på auktion och loppisar. Jag ska se om jag hittar någorlunda matchande möbler för att göra inredningen vacker och enhetlig.

Äldre stol på gräsmatta
Köksbord med kaffekopp

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design