Lantlig charm när den är som bäst

När det kommer till att inreda med hjälp av shabby chick och lantlig inredning så finns det en mängd butiker som kan hjälpa dig med att få ditt hem precis som du vill ha det! Det finns även andra sätt att gå tillväga för att inreda med äldre prylar och möbler.

Jag själv har ju ett gammalt hus jag inreder lite då och då, med både prylar från loppis men även från en mängd olika butiker. Jag föredrar lite mindre butiker, då de har en charmighet jag tycker om samt att de ofta inte har så många av samma vara= man blir ganska ensam om vissa saker. Det är ganska trevligt att ha unika saker i sitt hem och inte bara en massa möbler från IKEA.  Inte för att jag nu vill tala illa om det företaget, men tråkigt när det är massproducerat och finns i så många hem redan. Loppis är också ett sätt att få tag på unika saker. Gärna så gamla saker som möjligt. Sommaren är bra att åka runt på, men även nu på hösten innan det blir allt för regnigt och kallt.

När det kommer till de där särskilda butikerna så finns de både att åka till och att besöka på nätet. Bland annat gillar jag en butik, som heter ”Hemkänsla”. De har inredningsdetaljer i lantlig, romantisk stil för både hemmet och för trädgården. Alla varor är handplockade och sådant som ägaren själv kan tänka sig att ha hemma.  Sånt gillar jag! Man ska sälja saker man gillar! Denna finns att hitta på just nätet.

Vad är då lantlig inredning och shabby chick? Det kan du läsa om på en av mina ”sidor”

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design