Inspirerad av Villa Långbers och Dalarna

En del ställen man kommer till är så mysiga att man bara vill flytta dit direkt, och aldrig åka därifrån. Jag som älskar inredning hämtar mycket av min inspiration från besök antingen på webben på typ villalangbers.se eller på plats i Dalarna. Allt det nötta trät med gamla kurbitsmålningar är så vackert och passar bra i min shabby chic stil. Jag har faktiskt funderat på att skaffa trasmattor till golven, för det tycker jag är så fint. Det finns några tavlor från Carl Larssons hem som jag tycker är jättefina och där ligger mattorna på rena trägolv. När jag var på Villa Långbers tyckte jag att Lissrummet med den gamla vackra öppna spisen var underbart. Både på vintern när man kan elda eller tända ljus i den, eller på sommaren med en kruka nyplockade sommarblommor från Dalarna är det en riktigt hög mysfaktor på spisen.

Nationalromantik och blommor i lerkrus

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design