Inreda med karaffer

karafferNu i veckan har vi varit insnöade här i byn. Vi stannade inomhus med brasan tänd. Att dagligen se till att vedpinnarna ligger på hög och tända upp i eldstaden har blivit en vinterrutin. Att få fyr i elden har blivit en magisk stund som upprepas dag efter dag. Speciellt nu när snödrivorna är det enda man ser genom fönster. Man blir så medveten om kylan där ute och värmen som sprider sig här inne skapar en stämningsfull trygghetskänsla. Det måste väl också kunna räknas som en del av lantlig charm? Dessutom är jag en äkta vinterromantiker. Jag får så mycket gjort på vinter just på grund av att kylan där ute gör att vi håller oss inomhus, ibland flera dagar i sträck. Då går jag här inne och pysslar, möblerar om och får nya idéer hela tiden. Jag bara älskar den här vinteridyllen!

Det är tack vare väderleken som jag nu äntligen tog itu med mina loppisfynd och hittat en plats för alla nytillskott. Jag samlar nämligen på karaffer och samlingen blir sakta men säkert allt större. Och allt snyggare, skulle jag vilja påstå. Vid det här läget är det inte en minut för tidigt att börja tala om att inreda med karaffer. Mitt matrum är ett levande bevis på det. Eller, vad tycker du?

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design