Inreda ett garage

Det har nu blivit dags för garaget i min inredningshets. Jag kan villigt erkänna att det inte känts jättekul så därför har jag väntat med det. Nu har jag dock fått lite feeling och ser faktiskt fram emot projektet. Såklart kommer det mest att handla om funktion därute men jag tänkte försöka få in lite myskänsla även där. Jag tänkte försöka få tag på ett sånt litet sött kylskåp som jag kan ha i ett hörn tillsammans med ett par stolar och kanske ett bord där man kan slå sig ner och ta en läsk eller öl när man jobbat, städat eller inrett. Jag har börjat samla på mig olika förvaringsmöbler som jag tänkt ska få vara i garaget, inget passar egentligen ihop med varandra men det är ju så jag gillar att ha det, lite udda ger sån charm. Nu ska jag till att boka service för bilen så att vi har en fräsch bil att ställa i det ”nya” garaget sen.

Ordning och reda ska det bli

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design