Det börjar lacka mot jul

Jag älskar julen

När julen börjar närma sig så tar jag in grankvistar och små granar, och sätter sedan ut dem i varje vrå i hemmet.

Redan nu, trots att det är november så har faktiskt de första grankvistarna hittat in. Och ljuslyktor i guld rött och koppar hör verkligen till mina favoriter denna höst.

DSC_05191-1024x682

Inredning är väldigt roligt att sysselsätta sig med när det är högtider, man får en kortvarig förändring hemma och man kan göra olika varje år om man så känner för det. Jag gillar dock att hålla det på en lagom nivå, samt hålla på traditionerna.

Gillar att se på inspiration på TV med, som äntligen hemma och Ernst. Ernst älskar jag, även om han ibland har lite väl nyskapande idéer som inte faller mig i smaken.

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design