julgran

Dan före dan före dopparedagen

Hej på er! 22 december redan! Tiden har gått så ottroligt fort!

Idag har jag haft fullt upp hemma. Städat och pysslat. Gjort köttbullar, sillsallad, skinkan är färdig både ugnsbakad och griljerad! Granen är klädd och det är pyntat. Julmusik på radion och jag har nu satt mig ner för att bara njuta av att en liten stund.

Jag brukar göra allt det jag gjort idag, dagen före, alltså den 23, men imorrn kommer jag inte har tid, så det fick blir tidigarelagt med en dag detta året. det går ju det med.

En del pyntar ju med precis allt tidigt tidsigt. Jag pyntar en del, men vissa saker ska komma upp ett par dagar innan bara. Jag har annars en vän, som älskar julen så pass mycket att han börjar i november med att göra klart för jul. Han tar till och med ledigt från jobbet för att hinna göra det. Det är dedikation det! helt fantastiskt!

Nu kommer jag inte att skriva mer här förrän nästa år, 2015. Ska bara njuta av julen och nyår tänkte jag.

Så till er alla…God Jul och Gott Nytt År  på er!!

Många kramar!

julgran

Shabby Chic Med Lantlig Charm Inredning & Design